MEDOVÉ TÝŽDNE V KARAVANE

Žiadna dovolenka nie je taká výnimočná, ako svadobná cesta. Veď čo je krajšie, ako povedať si vzájomne „áno“ a vyraziť za dobrodružstvom? Možností, ako túto vzácnu príležitosť využiť, je veľa. Jedným z faktorov pri rozhodovaní je aj rozpočet – taká svadba dokáže účet riadne prevetrať! A aj to je jeden (z mnohých) dôvodov, prečo zvážiť originálne medové týždne v karavane. Aké ďalšie výhody taká cesta má? Čítajte ďalej!

Prečo stráviť svadobnú cestu v karavane?

S karavanom si ušetríte mnoho starostí. Oneskorené či zrušené lety, nedorozumenia v hoteloch, nedostatok súkromia či nešťastný výber letoviska – to všetko sa vás v ňom vôbec netýka! Vo vnútri tohto domčeka na kolieskach máte komfort a súkromie luxusného apartmánu – romantickú večeru a raňajky do postele môžete mať ajkaždý deň. A ak vás jedno miesto zunuje, stačí naštartovať a vyraziť inam. Vždy ste snívali o poznávacom zájazde? Pripravte si vlastný itinerár a vyrazte si splniť sny. Ak sa chcete uistiť, že vaša svadobná cesta bude naozaj nezabudnuteľná, karavan je tou najlepšou voľbou.

Ako prenájom karavanu zvládne váš rozpočet?

Prenájom karavanov na prvý pohľad veľmi lacno nevyzerá. Spočítajte však, koľko nákladov ušetríte za ubytovanie, fakultatívne výlety, dopravu na mieste, letenky vrátane poplatkov a stravovanie v reštauráciách. V kompletne vybavenej kuchynke karavanu si predsa môžete pohodlne navariť! Je tiež viacero spôsobov, ako na prenájme ušetriť. Ak je to možné, cestujte mimo hlavnej sezóny – ceny sú vtedy nižšie. Cena závisí aj od dĺžky prenájmu – čím viac dní, tým je nižšia. Vďaka komplexnému poisteniu v cene prenájmu sa tiež nemusíte báť dodatočných nákladov v prípade menšej nehody.

Kam teda vyraziť?

Karavan, to je sloboda. Ísť môžete, prakticky, kamkoľvek, kde sú cesty. Európa je na to ako stvorená – tisícky kilometrov kvalitných diaľnic, krásne scenérie, moderné kempy. Hornaté Švajčiarsko, temperamentné Španielsko, Taliansko plné kultúry, alebo drsná Škandinávia? Za 14 dní môžete navštíviť aj 5-6 krajín! A to všetko v pohodlí vášho hniezdočka lásky na kolesách. Ale dovolenka v karavane, to je aj dobrodružstvo. Ani neviete, ako vás spoločné večery pod hviezdami zblížia. Koľko príležitostí dostane váš manžel predviesť, že je „pravý chlap“; koľkokrát vaša manželka bude môcť dokázať, že je „do koča i do voza“. Lepší štart spoločnej cesty životom ani neexistuje!

Predchádzajúci článok
Neuveriteľné Nórsko na Karavane Flying Dog
Nasledujúci článok
5 dôvodov, prečo karavany učarovali mladej generácii

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.